Den här veckan har gått lite i smörgåsens tecken. Jag köpte ett paket vitt formbröd i måndags och detta i kombination med mycket att göra resulterade i en smörgåsfestival. I måndags kväll blev det varma mackor: lite ketchup, söt amerikansk senap, rökt skinka, tunt skivade tomater, salt, peppar, oregano och en massa hyvlad ost. Sedan in i ugnen i tio minuter på 225 grader. Underskattad mat, faktiskt. Sedan har det blivit olika smörgåsvarianter till lunch - kall macka med ost, skinka och tomat och som idag - grilled cheese sandwich (två skivor bröd med ost emellan stekes i lite smör i stekpanna tills de är gyllenbruna på båda sidor).
torsdag 27 november 2008
Smörgåsfestival
Den här veckan har gått lite i smörgåsens tecken. Jag köpte ett paket vitt formbröd i måndags och detta i kombination med mycket att göra resulterade i en smörgåsfestival. I måndags kväll blev det varma mackor: lite ketchup, söt amerikansk senap, rökt skinka, tunt skivade tomater, salt, peppar, oregano och en massa hyvlad ost. Sedan in i ugnen i tio minuter på 225 grader. Underskattad mat, faktiskt. Sedan har det blivit olika smörgåsvarianter till lunch - kall macka med ost, skinka och tomat och som idag - grilled cheese sandwich (två skivor bröd med ost emellan stekes i lite smör i stekpanna tills de är gyllenbruna på båda sidor).
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Alltså, varma mackor i den här stilen är så goda att jag inte kan sluta äta dem. Det är farligt, det godaste som finns!
Ja, det är farligt! Så enkelt och gott - hade typ glömt att man kunde äta det :-)
Skicka en kommentar