tisdag 4 november 2008

Snabb kycklingpasta


Den här rätten är kanske inte historiens mest spännande sådana men det var något jag slängde ihop en kväll av det som fanns hemma.

Snabb kycklingpasta
2 pers
Pasta, kokt al dente
1 stor kycklingfilé, skuren i bitar
1 vitlöksklyfta, hackad
1 paket matlagningsgrädde
1 dl vitt vin
1 hönsbuljongstärning
2 nävar sugar snap beans
1-2 dl riven parmesanost
Salt, peppar och örtkryddor
Stek kycklingbitarna i en större stekpanna. Släng i vitlök i slutet. Häll över vin och buljong och koka upp. Häll på grädde och red med lite maizena om det blir för löst. Avsluta med sugar snap beans. Häll i den färdigkokta pastan i pannan och blanda allt tillsammans med ost och kryddor.

4 kommentarer:

Ofelia sa...

Åh detta ska jag laga ikväll! :)

Malin Collin sa...

Lycka till! Det var jätteenkelt att göra. (Och gott!)

Anonym sa...

Åh så gott det såg ut! Mumsmums :)

Malin Collin sa...

Ja, det är himla gott och enkelt!