Jag har samma problem - nu när det är mörkt och kallt dör de där snabbuppdrivna örtkryddorna direkt. Om de inte får en köldknäpp när man tar hem dem så får de helt enkelt för lite ljus. Använd basilikan direkt och plocka sedan av alla bladen, lägg de hela i en liten tupperware och lägg in i frysen - då har du iaf färsk basilika att ta fram och slänga i en rätt när det behövs.
6 kommentarer:
Gööör-fint ju!! Sånt där gillar jag! Jag brukar använda gamla Bullens Pilsnerskorvs-burkar jag! ;-)
Haha, ja det blir så snyggt med liksom "egengjord" kruka :-)
jättefint!
en liten fråga som du kanske kan svara på?
min basilika bara dör hela tiden!
den får vatten underifrån, vad mer ska man tänka på, har du nån koll?
kram twice
Jag har samma problem - nu när det är mörkt och kallt dör de där snabbuppdrivna örtkryddorna direkt. Om de inte får en köldknäpp när man tar hem dem så får de helt enkelt för lite ljus. Använd basilikan direkt och plocka sedan av alla bladen, lägg de hela i en liten tupperware och lägg in i frysen - då har du iaf färsk basilika att ta fram och slänga i en rätt när det behövs.
Det finns en till burk här hemma som matchar denna som Du kan ta och plantera fler örtkryddor i!! Kram
Åh, vad fint! Tack, det vore perfekt!
Skicka en kommentar