onsdag 29 oktober 2008

Fin timjankruka






















Visst blev
det fint med timjan i fisksoppekonservburken? Nu ska jag börja samla på fina konservburkar och sedan ha alla mina örtkryddor i dem.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gööör-fint ju!! Sånt där gillar jag! Jag brukar använda gamla Bullens Pilsnerskorvs-burkar jag! ;-)

Malin Collin sa...

Haha, ja det blir så snyggt med liksom "egengjord" kruka :-)

Anonym sa...

jättefint!

en liten fråga som du kanske kan svara på?

min basilika bara dör hela tiden!

den får vatten underifrån, vad mer ska man tänka på, har du nån koll?

kram twice

Malin Collin sa...

Jag har samma problem - nu när det är mörkt och kallt dör de där snabbuppdrivna örtkryddorna direkt. Om de inte får en köldknäpp när man tar hem dem så får de helt enkelt för lite ljus. Använd basilikan direkt och plocka sedan av alla bladen, lägg de hela i en liten tupperware och lägg in i frysen - då har du iaf färsk basilika att ta fram och slänga i en rätt när det behövs.

Anonym sa...

Det finns en till burk här hemma som matchar denna som Du kan ta och plantera fler örtkryddor i!! Kram

Malin Collin sa...

Åh, vad fint! Tack, det vore perfekt!